skip to Main Content
hjerte_120x112
Juli -August -September 2018

Forretter:

  • Filet af torsk bagt med olivenolie, chili og citron, små salater, let emulsion af ramsløg og røg, urter og sprøde rugflager
  • Roulade af perlehøne med pinjekerne souffle, let suppe på ærter og hønsefond, olie på urter og crisp kartoffel

Hovedret:

  • Okseculotte stegt med citron og hvidløg
  • Svinemørbrad i serranoskinke og basilikum
  • Sprød fennikelsalat med puffede hvedekerner, små bagte tomater, syrlig dressing og urter
  • Karry stegt blomkål med saltede græskarkerner, edamame bønner og koriander
  • Stegte kartofler med rucola, soltørrede tomater og saltflager
  • Bouillon kartofler ”skivet kartoffel, gulerod, selleri, porre, løg” hønsefond og ovn i tre timer
  • Økologisk græsk yoghurt rørt med koriander, revet saltet agurk og mynte
  • Sauce på oksefond, med hvidløg og Bornholmsk øl fra Svaneke


Desserter:

  • Nougat roulade med karamel, frisk sorbet på syltede hindbær, let iscreme på lakrids, skåret frugt og bær i lage med mynte og økologisk rørsukker
  • Chokoladebrownie med syltede blåbær, blåbær is og sprød cracker med tørret blåbær, guld og brændt hvid chokolade

Til menuen er der masser af brød og smør.

Back To Top

Facebook