skip to Main Content
hjerte_120x112
Januar - Februar -Marts 2018

Forretter:

  • Okse carppaccio med små tørrede tomater, sprød parmesan, god olivenolie med trøffel, citronmayonnaise, og urter.
  • Husets hjemmerøgede laks på creme af gulerod og estragon. Små salater og sprøde peberflager samt stegte tigerrejer.

Hovedrets buffet:

  • Oksetykstegsfilet stegt rosa med peber og citron
  • Svinefilet marineret i Bornholmskøl fra Svaneke, langtidsstegt i ovn
  • Kalve sparreribs med BBQ sauce lavet med mørkt øl og godt.
  • Bagte porrer med kapers, urter og syrlig sennepsvinaigrette.
  • Let kål salat med krydret perle couscous, koriander og sprød rug flager.
  • Klassisk langtidsbagt flødekartoffel med selleri, løg og hvidløg.
  • Let saltbagt kartoffel vendt med persille, citron og smør.

Desserten

  • Bagt portionsæbletærte med kanel, frisk rørt vaniljeis med masser af korn og sprød kiks med mynte.
  • Tæt mørk chokoladekage med rom syltede frugter og bær, serveret med frisk citronsorbet og brændt hvid chokolade.
Back To Top

Facebook