skip to Main Content
Receptionsmenu 2018
  • Marinerede rejer med agurk, piment, koriander og sort sesam
  • Røget laks, citron mayonnaise, saltet agurk
  • Riette af torsk med chili, dild og urtecreme
  • Grillet tun i grov sennep, syltede gulerødder og miso dip
  • Spizy hønsefrikadelle med Goma dressing (sesam og hvidvinseddike, olivenolie) urter
  • Andeconfit i brioche med syltet rødløg og senneps mayonnaise
  • Unghanebryst stegt med basilikum og mozzarella, grov kål pesto og sprødt
  • Trekantssandwich med diverse fyld (2 pr pers.)
  • Comté med syltede nødder
  • Emmentaler med olien og knækbrød
  • Hvid chokolade brownie med bær og syre
  • Små mørke chokolade muffins med hindbærskum og friske hindbær
  • Vanilje panna cotta med orangesky og physalis

Dette er ment som et udpluk til en receptionsmenu.

Man vælger 4-5 emner ud og disse serveres i anderledes, spændende forme/glas/skeer.

Back To Top

Facebook