skip to Main Content
hjerte_120x112
Oktober - November - December 2018

Forretter:

  • Koldrøget laks med glat pure på selleri, små syltede bøgehatte, bagte rødløg og olie på urter
  • Rødtunge med urtesouffle, suppe på benene og pastinak.
    Frit på skorzonerrod, grøn olie og støv på brændt porre


Hovedret som buffet:

  • Braiseret ryg af gris med øl fra Svaneke bryggeri og varme krydderrier.
  • Okse culotte stegt med løg, rødvin og timian
  • Selleri salat på bagte selleri, friske selleri, lokale økologiske æbler, ristede hasselnødder. Sød dressing på sennep fra Lehnsgaard, røde sennepskorn og persille
  • Sprød kål salat med spidskål, tørret abrikos, koriander, syltet pære, sprøde rugflager samt syrlig dressing på citron olie fra Lehnsgaard og økologisk creme fraiche
  • Indbagte kartofler i butterdej med gauda og urter
  • Små ristede kartofler med grillet piment og rosmarin
  • Kraftig mørk sauce på oksesky og fløde


Desserter:

  • Fed kraftig chokoladekage med valnødder med syltede mandariner og Papaya, vaniljeis rørt med kokos, samt brændt chokolade
  • Braiseret ananas i vanilje og chili, pekannøddeparfait, sprød karamel.
    Chokoslør
Back To Top

Facebook