skip to Main Content

Allergi er ikke noget at spøge med, og en alvorlig ting og siden d. 13. december 2014 har det været vores pligt at oplyse vore gæster om de 14 mest udbredte allergener, når vi bruger dem i maden, vi serverer for jer og jeres gæster. Det gør vi hjertens gerne.

Information om indhold og allergene ingredienser i alle vores menuer, kan fås ved henvendelse til Peter Sommer på telefon 51888414.

De 14 allergener er:

• Kornprodukter med gluten-indhold
• Skaldyr
• Æg
• Fisk
• Jordnødder
• Sojabønner
• Mælk
• Skalfrugter / nødder
• Selleri
• Sennep
• Sesamfrø
• Svovldioxid og sulfitter over 10 mg/kg eller liter (f.eks. i vin)
• Lupiner
• Bløddyr (snegle, muslinger, østers m.m.)

Men skulle der være andre ting som vi skal tage højde for, når vi leverer mad til jeres kommende arrangement, så fortæl det endelig, og vi finder andre råvarer til et vellykket måltid.

Back To Top

Facebook