skip to Main Content
Barnedåb
  • Lækre marinerede sild fra Christians Ø med æbler, løg, fennikel og kapers
  • Bagt vestehavstorsk rørt med økologisk creme fraiche, urter , og æblemost fra Farendløse mosteri, sprød crouton og bagte rødløg
  • Dampet Færøsk laks med pebermayonnaise og Grønlandske rejer, selleri crudité og urter
  • Kold oksetykstegsfilet a la Vitello Tonnato med tunsauce rørt med æg, kapers og urter. Flager af parmesan, rucola og kørvel
  • Let bagt broccolisalat med saltede kerner, sprøde rugflager og abrikos, samt brud af mozzarella og olie fra Lehnsgaard på Bornholm
  • Serrano skinke med grillet artiskok pesto, små bagte tomater med citron og timian samt melonkompot
  • Portions grøntsags tærte med fetaost og skive af basilikumstegt unghane bryst, samt soltørret tomat
  • Hvid chokolade brownie syltede nødder, bær og gule rosiner

Hertil serveres vores gode brød lavet på mel fra Bornholms Valsemølle og smør

Back To Top