skip to Main Content

Kære Peter (& Co.)

Vi kan ikke takke jer nok for det fantastiske arrangement i stablede på benene for os i lørdags! Rammerne for vores bryllupsfest kunne i vores vildeste fantasi ikke have været bedre. Det var smukt og lækkert det hele.
Fabelagtig mad – mums! Et kæmpe tak til dig og dine skønne serveringsdamer – sikke nogle fantastiske kvinder! Alle vores gæster har rost jer til skyerne.
Vi håber, at du har tiden til os igen, når (og hvis) Zarah skal konfirmeres (om 6-7 år) ;-)
De varmeste hilsner
Peter & Zitta

 

Hej Peter….

Min mand og jeg har lige holdt vores 100 års fødselsdag med hjælp fraBornholmerriet. Det var en helt fantastisk fest. Skønne lokaler, smuk opdækning, fabelagtig smagfuld og lækker mad. Selv svoger som selv er kok, nikkede anerkendende. Også en stor tak til dine 2 tjenere som havde det store overblik og klarede betjeningen til topkarakter. Vi vil helt klart anbefale Bornholmerriet til alle. Nu venter vi bare på at blive 120
Tak fra Jørgen og Chanette

7. marts 2018

Hej Peter.
Jeg vil bare lige sige tak for et rigtig godt arrangement i lørdags. Det var virkelig lækkert mad, rigtig god betjening, flot pyntet op, ja kort sagt alt var bare perfekt. Vi fik meget ros for festen. Min mor havde en rigtig god dag og var meget tilfreds med det hele og har rost jer meget.

Mange hilsener fra Ulla Hesselbjerg ( datteren)

9. januar 2018

Vi øsker jer hermed et rigtig godt nytår

Samtidig vil vi gerne sige mange tak for en fantastisk menu her den 2017.12.31.

Alt I havde lavet smagte tik UG ++++++++

Det var 1. gang, men abselut ikke sidste, og vi gerne anbefale Jer til andre som ønsker maden lavet med samme ildhu som Jer


Med venlig hilsen
Bente & Søren Brandt,
Skovvej 98, Bedsted

Brandt Tagentreprise A/S
Skovvej 98
4100 Ringsted

Back To Top