Barnedåb
- Lækre marinerede sild fra Christians Ø med æbler, løg, fennikel og kapers
- Bagt vestehavstorsk rørt med økologisk creme fraiche, urter , og æblemost fra Farendløse mosteri, sprød crouton og bagte rødløg
- Dampet Færøsk laks med pebermayonnaise og Grønlandske rejer, selleri crudité og urter
- Kold oksetykstegsfilet a la Vitello Tonnato med tunsauce rørt med æg, kapers og urter. Flager af parmesan, rucola og kørvel
- Let bagt broccolisalat med saltede kerner, sprøde rugflager og abrikos, samt brud af mozzarella og olie fra Lehnsgaard på Bornholm
- Serrano skinke med grillet artiskok pesto, små bagte tomater med citron og timian samt melonkompot
- Portions grøntsags tærte med fetaost og skive af basilikumstegt unghane bryst, samt soltørret tomat
- Hvid chokolade brownie syltede nødder, bær og gule rosiner
Hertil serveres vores gode brød lavet på mel fra Bornholms Valsemølle og smør