Januar - Februar -Marts
Forretter:
- Okse carppaccio med små tørrede tomater, sprød parmesan, god olivenolie med trøffel, citronmayonnaise, og urter.
- Husets hjemmerøgede laks på creme af gulerod og estragon. Små salater og sprøde peberflager samt stegte tigerrejer.
Hovedrets buffet:
- Oksetykstegsfilet stegt rosa med peber og citron
- Svinefilet marineret i Bornholmskøl fra Svaneke, langtidsstegt i ovn
- Kalve sparreribs med BBQ sauce lavet med mørkt øl og godt.
- Bagte porrer med kapers, urter og syrlig sennepsvinaigrette.
- Let kål salat med krydret perle couscous, koriander og sprød rug flager.
- Klassisk langtidsbagt flødekartoffel med selleri, løg og hvidløg.
- Let saltbagt kartoffel vendt med persille, citron og smør.
Desserten
- Bagt portionsæbletærte med kanel, frisk rørt vaniljeis med masser af korn og sprød kiks med mynte.
- Tæt mørk chokoladekage med rom syltede frugter og bær, serveret med frisk citronsorbet og brændt hvid chokolade.