Receptionsmenu
- Marinerede rejer med agurk, piment, koriander og sort sesam
- Røget laks, citron mayonnaise, saltet agurk
- Riette af torsk med chili, dild og urtecreme
- Grillet tun i grov sennep, syltede gulerødder og miso dip
- Spizy hønsefrikadelle med Goma dressing (sesam og hvidvinseddike, olivenolie) urter
- Andeconfit i brioche med syltet rødløg og senneps mayonnaise
- Unghanebryst stegt med basilikum og mozzarella, grov kål pesto og sprødt
- Trekantssandwich med diverse fyld (2 pr pers.)
- Comté med syltede nødder
- Emmentaler med olien og knækbrød
- Hvid chokolade brownie med bær og syre
- Små mørke chokolade muffins med hindbærskum og friske hindbær
- Vanilje panna cotta med orangesky og physalis
Dette er ment som et udpluk til en receptionsmenu.
Man vælger 4-5 emner ud og disse serveres i anderledes, spændende forme/glas/skeer.