Skip to content
hjerte_120x112
April - Maj - Juni

Forretter:

  • Klassisk stenbiderrogn med økologisk creme fraiche, fint snittet rødløg, sød saltet agurk, masser af urter og sprød crouton  (indtil sæson slut).
  • Hvide og grønne asparges med kold estragon mousseline, håndpillede rejer og krydderbuket

Hovedret:

  • Kalvetykstegsfilet stegt i mild sennep og hvidvin
  • Vores hjemmerøgede unghaner
  • Bagt broccoli salat med saltede kerner, tørret abrikos, den gode fetaost, sprød serrano skinke
  • Al verdens tomater vendt med mozzarella, 2 slags basilikum, pinjekerner og syltede rødløg
  • Laurbær kogte kartofler (ved sæsonstart nye) vendt med masser af grønne bønner, frisk rødløg, røde sennepskorn, samt mild sennepsdressing på den gode sennep fra Lehnsgaard på Bornholm
  • Kartoffeltærte på nye kartofler (ved sæson) med grønne asparges, toppet med urt og asparges crudité
  • let vinaigrette med urter
  • Kalvesauce med fløde og svampe


Desserter:

  • Friske, syltede og bagte rabarber i tærte med rørt vaniljeis, creme fraiche eller bare den gode flødeskum på den gode fløde
  • Chokoladekage med mild citrussalat, nougatcreme og brændt chokolade
Back To Top