April - Maj - Juni
Forretter:
- Klassisk stenbiderrogn med økologisk creme fraiche, fint snittet rødløg, sød saltet agurk, masser af urter og sprød crouton (indtil sæson slut).
- Hvide og grønne asparges med kold estragon mousseline, håndpillede rejer og krydderbuket
Hovedret:
- Kalvetykstegsfilet stegt i mild sennep og hvidvin
- Vores hjemmerøgede unghaner
- Bagt broccoli salat med saltede kerner, tørret abrikos, den gode fetaost, sprød serrano skinke
- Al verdens tomater vendt med mozzarella, 2 slags basilikum, pinjekerner og syltede rødløg
- Laurbær kogte kartofler (ved sæsonstart nye) vendt med masser af grønne bønner, frisk rødløg, røde sennepskorn, samt mild sennepsdressing på den gode sennep fra Lehnsgaard på Bornholm
- Kartoffeltærte på nye kartofler (ved sæson) med grønne asparges, toppet med urt og asparges crudité
- let vinaigrette med urter
- Kalvesauce med fløde og svampe
Desserter:
- Friske, syltede og bagte rabarber i tærte med rørt vaniljeis, creme fraiche eller bare den gode flødeskum på den gode fløde
- Chokoladekage med mild citrussalat, nougatcreme og brændt chokolade