Oktober - November - December
Forretter:
- Koldrøget laks med glat pure på selleri, små syltede bøgehatte, bagte rødløg og olie på urter
- Rødtunge med urtesouffle, suppe på benene og pastinak.
Frit på skorzonerrod, grøn olie og støv på brændt porre
Hovedret som buffet:
- Braiseret ryg af gris med øl fra Svaneke bryggeri og varme krydderrier.
- Okse culotte stegt med løg, rødvin og timian
- Selleri salat på bagte selleri, friske selleri, lokale økologiske æbler, ristede hasselnødder. Sød dressing på sennep fra Lehnsgaard, røde sennepskorn og persille
- Sprød kål salat med spidskål, tørret abrikos, koriander, syltet pære, sprøde rugflager samt syrlig dressing på citron olie fra Lehnsgaard og økologisk creme fraiche
- Indbagte kartofler i butterdej med gauda og urter
- Små ristede kartofler med grillet piment og rosmarin
- Kraftig mørk sauce på oksesky og fløde
Desserter:
- Fed kraftig chokoladekage med valnødder med syltede mandariner og Papaya, vaniljeis rørt med kokos, samt brændt chokolade
- Braiseret ananas i vanilje og chili, pekannøddeparfait, sprød karamel.
Chokoslør